A gyermeki fantáziának nincsen határa!

A gondoskodás és törődés mellett a legjobb, amit tehetünk, ha minél több időt hagyunk gyermekünknek a szabad játszásra. Teremtsünk lehetőséget arra, hogy a saját világába elmerülve, minél jobban kibontakozhasson a kreativitása.
Olyan formatervezett gyerekjátékokat tervezünk és gyártunk, amelyek ezt a célt hivatottak segíteni. A letisztult forma és natúr anyagok mind szabad teret hagynak a játszadozó gyerek fantáziájának.

Kétüléses Hintahajó...

...mert a legnagyobb vizi csatákhoz társ is kell.
A Hajóban egy vagy akár több gyermek is hintázhat egyszerre, miközben csodálatos vízi kalandokat élnek át.
Fogd az evezőt, és irány a tenger!
...persze a játék végén mindenki száraz marad.

3 az 1-ben Hintaló

A hintaló felállítva etetőszékként, egy mozdulattal átfordítva pedig rajzasztalként funkcionál.
És a legjobb az egészben, hogy nincsen szükség semmilyen szerszámra és átszerelésre.
Csak egyszerűen forgasd és játssz!

Királyi Bábszínház...

... hogy minden mesét életre tudjatok kelteni.
A bábozás fejleszti a gyermek képzelőerejét, beszédkészségét, oldja a frusztrációt és még sok egyéb pozitív hatása van.

  • Hintahajó

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut pharetra diam dolor, quis accumsan mi ornare sit amet. Ut pharetra diam dolor, quis accumsan mi ornare sit amet. Aenean cursus erat est, nec convallis leo faucibus in. Maecenas risus magna, sodales ornare quam.
  • 3 az 1-ben Hintaló

    Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit. Autem mollitia quae eius exercitationem sit sequi nisi voluptatibus? Itaque quam ea voluptatum ab fugiat voluptatem esse animi repellendus temporibus consectetur. Nihil!
  • Bábszínház

    A bábozás, olyan szerepjáték, ahol bármilyen karakter lehet a résztvevő. Saját kis világot teremtve szőhetjük a mese szálát, aztán a kész darabot elő is adhatjuk a közönsgének.

Rólunk
mondták

Léna,

4 éves (Bábszínház tulajdonos)

„A királylányt nem a lovag szokta megmenteni, hanem Dávid a „Zöld béka” csoportból. Az oviba csak miatta szeretek járni. Nem nagyon vett eddig észre, de itthon mindig ő a hős a mesémben, amikor a bábszínházzal játszom.”

Dániel,

5 éves (Hajóhinta tulajdonos)

„Amikor a legnagyobb óceánon hajózok, általában kalózok támadnak rám, vagy valami rémséges szörnyek. De én csöppet se félek tőlük, mert ezekben az óriási csatákban mindig legyőzöm őket.”

Krissz,

4,5 éves (3 az 1-ben Hintaló tulajdonos)

„Szeretek rajzolni, kastélyt, meg lovat. Ki is színezem, a sárga a kedvenc színem. Aztán lovagolni szoktam, előre-hátra, előre-hátra…vágtatunk és lobog közben a hajam! A játék végére nagyon megéhezem, anyukám ilyenkor mindig hoz nekem valami egészséges, de finom uzsonnát.”

Hosszútávra tervezve

Minőség

Hosszútávra csak úgy készíthetünk játékokat, ha kiváló minőségre törekszünk. Ezt a szemléletet követi csapatunk minden tagja az alapanyagok kiválasztásától kezdve a játkok gyártásán keresztül.

Fenntarthatóság

A design nem luxus, hanem jó befektetés! Olyan játékokat tervezünk és gyártunk, amik tartósságuk és letisztult formaviláguk miatt akár több generáción át is használhatók.

Stílus

Ami igazán számít egy belső tér berendezésénél, az a stílus. Amikor belépsz egy helyre egyből látod, hogy jó ízléssel lett berendezve. Szülőként nem szeretnénk, ha gyeremekünk születésével le kellen mondanunk erről az összhangról. Olyan játékokat tervezünk, amik jól illenek a letisztultabb enteriőrökbe is.

Biztonság

A tervezés során nagy figyelmet szentelünk az ergonomikus kialakításnak. A játékok már bizonyítottak közösségi tereken, rendezvényeken és óvodákban is egyaránt. A lágy, legömbölyített formák biztosítják a balesetmentes játékot.

A gyerekek igényeire szabva

Mert az igazán fontos dolgok játszás közben történnek

"A kreativitás feltalálás, kísérletezés, növekedés, kockázatvállalás, szabályszegés, hibázás és szórakozás.” – Mary Lou Cook

Mivel a kreativitás nem több, mint megoldáskereső gondolkodásmód, ezért ez a képesség is fejleszthető.

JÁTÉKRA
FEL!