Szia,
örülünk, hogy itt vagy!

Kata és Attila vagyunk és közel 20 éve tervezünk és gyártunk egyedi bútorokat. Modern faipari üzemünk és családi vállalkozásunk adta az alapot, hogy elindíthassuk saját gyerekmárkánkat a Kattuskát.
Elkezdtünk tervezni, ötletelni és így születettek meg az első játékok. Szülőként, két kisgyermekünk nevelésében is nagy hangsúlyt helyezünk a kreativitásra, a design iránti érdeklődés felkeltésére. Azt valljuk, hogy a fantáziának semmi sem szabhat határt, a szülők feladata ennek a szabad áramlásnak utat adni.

Akik
az inspirációt adták

Tervező házaspárként az inspirációnkat saját gyermekeink igényeiből merítettük. Igaz, azóta már lázadó tinédzserek, de a kisgyermekes évek rengeteg kreatív ötletet adtak.

Profi csapatmunka

A játékok kiváló minőségű, környezet- és gyerekbarát anyagok felhasználásával készülnek. A tervezés során nagy figyelmet szentelünk az ergonomikus kialakításnak. A modern gépekkel felszerelt 1200 nm méretű asztalosipari üzemünkben gyártjuk a játékokat, ahol 11 bútorasztalos felel, hogy a lehető legjobb minőségű játékok kerüljenek ki a gyárunkból.


Vegyi felületkezelés helyett több lépcsős finom tapintást biztosító csiszolást alkalmazunk a natúr felületen, így a gyermek nem találkozik semmilyen vegyi anyaggal és játék közben a természetes faanyaggal való közvetlen érintkezés élményét élheti át. A játékok a kialakításuknak és az anyaghasználatnak köszönhetően igen tartósak, közösségi helyeken is bizonyítottak már, családban akár több generáción át használhatóak.

Munkatársaink

Grüll Anna

projektmenedzser

Jenei Csilla

pénzügyi és irodai ügyintéző

Juhász Zoltán

műhelyvezető